7 seriøse sjekketips

Skrevet 22. sep 2009 av Espen Skogen. Foto: Getty Images

OK, så er vi av og til ironiske når det kommer til sjekketriks. Her er 7 seriøse sjekketips!

Les mer om: sjekketriks
- Smil og vær åpen! Ha et avslappet og åpent kroppsspråk, og husk å smile - aller helst med et glimt i øyet.

- 3-sekundersregelen: Sjekkemesterne snakker om "the 3 second rule". Når du ser en fin dame, gå bort til henne med én gang. Dermed rekker du ikke å få kalde føtter.

- Ikke lyv! Du kan enten fortelle sannheten, eller prøve å unngå den ved å fordreie virkeligheten litt, men ikke lyv - og ikke lov henne noe du ikke kan holde. Du er da altfor kul til å måtte lyve deg til suksess!

- Energinivået: Prøv å gå etter damer som har et energinivå som er det samme eller lavere enn ditt. Du kan ikke sjekke damer hvis det virker som om du er nedfor. Punktum!

- La henne snakke! Spar på ordene, lek med henne og vær litt mystisk. Du er den spennende fyren her, så svar med et glimt i øyet og besvar spørsmål med spørsmål... så vet hun aldri akkurat hvor hun har deg. Og DET funker!

- Sett en tidsbegrensning. Få jenta til å slappe av ved å sette en tidsbegrensning fra starten. For eksempel kan du si "Vennene mine venter der borte, men jeg har bare et kjapt spørsmål..." Når du først har vist hvor morsom og interessant du er vil hun tigge deg om å bli litt lenger.

Vær cool! Ikke prøv å imponere henne med dyre drinker. Hvis du skal "betale for tiden hennes" med drinker, er materialet ditt for dårlig = du har ikke oppnådd verdi i hennes øyne. Når HUN betaler drinkene for å få deg til å bli litt lenger er du i mål! Skriv en kommentar
Kommentarer

Mest leste

Relaterte


Abonner på FHM Se alle tilbud